Certyfikat
Tak
infolinia: 700 - 1500
od poniedziałku do piątku
Powiat Sieradzki / Gmina Sieradz
Królowa wśród mąk
WYSYŁKA CODZIENNIE
Planując wypieki warto zwrócić szczególną uwagę z jakiej mąki korzystamy.
Mąka tortowa produkowana jest z pszenicy.
Przeznaczona jest przede wszystkim do smażenia naleśników, a także delikatnych ciast biszkoptowych, babek czy tortów.
Im niższy typ mąki tortowej tym lepsza jest ona do delikatnych wyrobów.
Mąka puszysta to gwarancja najwyższej jakości, tradycyjnie produkowana oraz idealna nie tylko do wypieków, ale także do zagęszczania zup oraz sosów.
Wartość odżywcza w 100g produktu
Wartość energetyczna: 1507 kJ/ 355 kcal
Tłuszcz: 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 73,0 g
w tym cukry: 2,1 g
Błonnik: 2,1 g
Białko: 11 g
Sól: < 0,01 g
Najlepiej spożyć do: sierpień 2020 r.
Cena dotyczy 1 kg mąki
Dostawa do paczkomatu i kurierem
max do 20 kg
Zapraszam do kupna